ENDEITNLESPTJPCNKRRUPLFR HYIP Rater NewBie? Read Articles    Support  Report an error
logo
|
|
New York Moscow Tokyo
Members: 213701 ,  Today: 2655
Voorwoord
Algemene informatie
Investeren in het internet
HYIP
Ponzi
Betalingssystemen
E-gold
EvoCash
E-Bullion
INTGold
NetPay
GoldMoney
StormPay
Pecunix
Veiligheid bij het werken met virtuele betalingssystemen
Investeringen in HYIP
Hoe de winst gemaakt wordt
Risico's
HYIP: een betrouwbaarheidsanalyse
De eerste belegging maken
Het vervolg van de investeringscampagne
Gouden regels
 
 
 
 
Article

Betalingssystemen

Tegenwoordig horen virtuele geldmiddelen van verschillende betalingsystemen tot algemeen aanvaarde middelen van online-transacties. Het geld van de betalingssystemen E-gold, EvoCash, E-Bullion, INTGold, NetPay, GoldMoney, StormPay, Pecunix kan als de officiлle valuta van de virtuele wereld worden beschouwd. Met behulp van virtueel geld worden dagelijks grote deals gesloten, worden vastgoed, kunstwerken, auto’s, waardepapieren aangeschaft. En voor zuiver online vormen van economische activiteiten, zoals het aanschaffen van webhosting of spel in een online casino, zijn geldmiddelen van virtuele betalingssystemen volkomen onmisbaar. Werk met contant geld, cheques, geldovermakingen zou het leven van de bewoners van het Wereldwijde Web serieus kunnen bemoelijken. Virtuele geldmiddelen zijn speciaal voor gebruikers van het web ontworpen, ze maken het mogelijk om binnen enkele ogenblikken een deal te sluiten of een transactie te maken.

Het zijn juist virtuele betalingssystemen, waarmee men in HYIP’s investeert.

We vertellen nu iets uitgebreider over elke van de meest populaire betalingssystemen.


Pecunix

Pecunix is een van de meest betrouwbare virtuele betalingssystemen. Om de gebruikersaccounts te beschermen worden speciale beschermingsleutels PGP gebruikt. Virtueel geld in dit systeem is verbonden aan alle primaire wereldvaluta’s.

Gebruikers, die hun accountgegevens kwijtgeraakt zijn, betalen een boete ter grootte van 5 gram goud.

Het systeem heeft redelijk ingewikkelde en gecompiceerde betalingsregels, die u op de website van het bedrijf in de details kunt vernemen.

Zich registreren bij het virtuele betalingssysteem Pecunix en kennis nemen van de bijzonderheden van de waarborging van de transacties kunt u op de officiлle site van het bedrijf - http://pecunix.com

Download PDF

Disclaimer: We are in no way affiliated with any of the investment programs listed on our website. The information presented on our website is based on statistics and personal experience only. Please keep in mind that all HYIPs investments are highly risky. We do not recommend you to invest more than you can afford to lose.
Add Your Site | Link to Us | Currency Exchanges | About Us | Terms & Condition | FAQ | Sitemap | Partners
©All Rights Reserved 2008-2024
21001
18626104