ENDEITNLESPTJPCNKRRUPLFR HYIP Rater NewBie? Read Articles    Support  Report an error
logo
|
|
New York Moscow Tokyo
Members: 25723 ,  Today: 0
Voorwoord
Algemene informatie
Investeren in het internet
HYIP
Ponzi
Betalingssystemen
E-gold
EvoCash
E-Bullion
INTGold
NetPay
GoldMoney
StormPay
Pecunix
Veiligheid bij het werken met virtuele betalingssystemen
Investeringen in HYIP
Hoe de winst gemaakt wordt
Risico's
HYIP: een betrouwbaarheidsanalyse
De eerste belegging maken
Het vervolg van de investeringscampagne
Gouden regels
 
 
 
 
Article

Betalingssystemen

Tegenwoordig horen virtuele geldmiddelen van verschillende betalingsystemen tot algemeen aanvaarde middelen van online-transacties. Het geld van de betalingssystemen E-gold, EvoCash, E-Bullion, INTGold, NetPay, GoldMoney, StormPay, Pecunix kan als de officiлle valuta van de virtuele wereld worden beschouwd. Met behulp van virtueel geld worden dagelijks grote deals gesloten, worden vastgoed, kunstwerken, auto’s, waardepapieren aangeschaft. En voor zuiver online vormen van economische activiteiten, zoals het aanschaffen van webhosting of spel in een online casino, zijn geldmiddelen van virtuele betalingssystemen volkomen onmisbaar. Werk met contant geld, cheques, geldovermakingen zou het leven van de bewoners van het Wereldwijde Web serieus kunnen bemoelijken. Virtuele geldmiddelen zijn speciaal voor gebruikers van het web ontworpen, ze maken het mogelijk om binnen enkele ogenblikken een deal te sluiten of een transactie te maken.

Het zijn juist virtuele betalingssystemen, waarmee men in HYIP’s investeert.

We vertellen nu iets uitgebreider over elke van de meest populaire betalingssystemen.


StormPay

Het systeem StormPay is in 2002 op de markt gekomen en heeft zich zeer snel ontwikkeld tot een van de leidende bedrijven in de wereld van virtuele betalingssystemen.

De overschrijvingen geschieden door middel van e-mail, dat houdt in dat het noodzakelijk is het e-mail-adres van de gebruiker te geven om een transactie te sluiten. Het systeem biedt een referal-systeem met zes niveaus, elk niveau is 2,5% waard.

De comissie bedraagt bij elke transactie 2,9% van het over te schrijven geld plus 39 cent. Het minimale over te schrijven bedrag is gelijk aan ййn dollar.

De registratie bij het systeem is uiterst simpel en vereist geen verstrekking van wat voor soort speciale legitimatie dan ook. Een account aanmaken kan op de URL https://www.stormpay.com

Download PDF

Disclaimer: We are in no way affiliated with any of the investment programs listed on our website. The information presented on our website is based on statistics and personal experience only. Please keep in mind that all HYIPs investments are highly risky. We do not recommend you to invest more than you can afford to lose.
Add Your Site | Link to Us | Currency Exchanges | About Us | Terms & Condition | FAQ | Sitemap | Partners
20998
18626101