ENDEITNLESPTJPCNKRRUPLFR HYIP Rater NewBie? Read Articles    Support  Report an error
logo
|
|
New York Moscow Tokyo
Members: 213904 ,  Today: 2858
Voorwoord
Algemene informatie
Investeren in het internet
HYIP
Ponzi
Betalingssystemen
E-gold
EvoCash
E-Bullion
INTGold
NetPay
GoldMoney
StormPay
Pecunix
Veiligheid bij het werken met virtuele betalingssystemen
Investeringen in HYIP
Hoe de winst gemaakt wordt
Risico's
HYIP: een betrouwbaarheidsanalyse
De eerste belegging maken
Het vervolg van de investeringscampagne
Gouden regels
 
 
 
 
Article

Veiligheid bij het werken met virtuele betalingssystemen

Geen enkel virtueel betalingssysteem, hoe betrouwbaar het ook is, kan u een volkomen bescherming tegen ongesanctioneerde toegang bieden. Alleen door zich aan veiligheidsregeks te houden, kan men voor het behoud van de geldmiddelen zorgen. Een enorm aantal inbraken gebeurt door onachtzaamheid en onoplettendheid van de accounthouders zelf. Er bestaat een aantal regels, het absolute houden waaraan de gebruikers helpt zich maximaal tegen oplichters te beschermen.

Het operationele systeem Windows biedt de gebruiker aan wachtwoorden automatisch in te vullen. Hoewel deze optie van pas kan komen bij het werken met sommige resources, wordt het absoluut niet aanbevolen die bij toegang tot accounts van virtuele betalingssystemen te gebruiken. Anders zal het de boosdoener geen enkele moeite kosten uw registratiegegevens te roven en vervolgens uw virtuele beurs leeg te maken.

Het is noodzakelijk om alle files, die voor het werk met sommige virtuele betalingssystemen benodigd zijn, op diskettes of beschermde discs te bewaren, waartoe de toegang slechts verschaft moet worden op het ogenblik dat het werk met de keeper begint.

Open nooit e-mails, die van onbekende adressen verzonden zijn. Dergelijke brieven kunnen virussen en Troyans bevatten, met behulp waarvan de boosdoenders in staat zijn de login en het wachtwoord van uw account te roven. Stel een mail-programma in, die het mogelijk maakt e-mails met potentieel gevaarlijke bijlagen onschadelijk te maken, controleer inkomende e-mails met behulp van speciale antivirusprogramma’s.

Maak nooit gebruik van links, die onbekende personen verzenden. Indien u op een onbekende internetpagina bent gekomen, vul daar vooral geen velden in en registreer zich niet. Ga nooit akkoord met het downloaden van programmaondersteuning, die u opdringerig aangeboden wordt. Veel van dergelijke pagina’s worden gecreлerd om de klant spyware aan te smeren.

Op uw persoonscomputer moeten altijd een antivirus-progrmma en een firewall zijn geпnstalleerd. Het gebruik van deze programma’s helpt de kans op een aanval van buiten te minimiseren. De antivirus beschermt u tegen schadelijke programma’s en de firewall zorgt voor de mogelijkheid hackersaanvallen af te slaan.

Sla geen acht op brieven die zijn ondergetekend door de dienst van technische ondersteuning van het door u gebruikte virtuele betalingssysteem. In de regel worden ze door boosdoeners verzonden, die erop rekenen dat de accounthouders, gelovend in de problemen met het functioneren van het systeem die plaats zouden hebben gevonden, hun accountgegevens, login en wachtwoord naar het fictieve adres zullen verzenden. Als u er niet zeker van bent, dat het vertegenwoordigers van de dienst van technische ondersteuning zijn, die contact met u leggen, is het het beste naar het officiele adres te schrijven en de details te preciseren. Zeer waarschijnlijk krijgt u het antwoord dat er nooit en te nimmer berichten met de eis het wachtwoord te versturen zijn verzonden, en dat het gewone oplichters waren die hebben geprobeerd met u contact te leggen.

Download nooit programma’s, die bedoeld zijn om andermans virtuele beurzen te kraken of om de hoeveelheid geld op uw eigen rekening te vergroten. Dergelijke bijlagen bestaan niet, ze dienen als dekmantel om Troyans te versturen. In plaats van aanvullenmde middelen op uw rekening te genereren, zult u het waarschijnlijkst uw spaargeld gewoon verliezen. De makers van virtuele betalingssystemen behandelen de kwestie van de voorziening van de veiligheid van hun beurzen uitermate serieus en het is onmogelijk ze te kraken met behulp van een kleine bijlage, die door een amateurprogrammist is gemaakt. Het is echter wel mogelijk de login en het wachtwoord van de gebruiker, die zich ten koste van anderen heeft besloten te verrijken, te roven.

Verander uw wachtwoorden op zijn minst wekelijks. Zelfs als de boosdoener erin geslaagd is toegang tot uw account te krijgen, zult u, door het wachtwoord te veranderen, hem de mogelijkheid om over de geldmiddelen op uw rekening te beschikken, ontnemen.

Vergeet bovendien niet de klaarblijkelijke methoden om de informatie confidentieel te houden. Bijvoorbeeld is het niet zo slim om het wachtwoord voor de toegang tot de rekening van het virtuele betalingssysteem op een papiertje te notereb en het vervolgens op een goed zichtbare plek achter te laten. Het wachtwoord moet niet simpel en klaarblijkelijk zijn, het is niet aan te raden uw geboortedatum, vaste telefoonnummer of naam te gebruiken. Het beste wachtwoord is een onsamenhangende rij van letters en cijfers. Zo een wachtwoord creлeren is het meest ingewikkeld en het raden ervan is praktisch onmogelijk.

Als u zich aan deze eenvoudige regels houdt, zult u onaangename situaties vermijden en uw virtuele spaargeld tegen dieven beschermen.

Download PDF

Disclaimer: We are in no way affiliated with any of the investment programs listed on our website. The information presented on our website is based on statistics and personal experience only. Please keep in mind that all HYIPs investments are highly risky. We do not recommend you to invest more than you can afford to lose.
Add Your Site | Link to Us | Currency Exchanges | About Us | Terms & Condition | FAQ | Sitemap | Partners
©All Rights Reserved 2008-2024
21001
18626104