ENDEITNLESPTJPCNKRRUPLFR HYIP Rater NewBie? Read Articles    Support  Report an error
logo
|
|
New York Moscow Tokyo
Members: 25720 ,  Today: 0
Voorwoord
Algemene informatie
Investeren in het internet
HYIP
Ponzi
Betalingssystemen
E-gold
EvoCash
E-Bullion
INTGold
NetPay
GoldMoney
StormPay
Pecunix
Veiligheid bij het werken met virtuele betalingssystemen
Investeringen in HYIP
Hoe de winst gemaakt wordt
Risico's
HYIP: een betrouwbaarheidsanalyse
De eerste belegging maken
Het vervolg van de investeringscampagne
Gouden regels
 
 
 
 
Article

Betalingssystemen

Tegenwoordig horen virtuele geldmiddelen van verschillende betalingsystemen tot algemeen aanvaarde middelen van online-transacties. Het geld van de betalingssystemen E-gold, EvoCash, E-Bullion, INTGold, NetPay, GoldMoney, StormPay, Pecunix kan als de officiлle valuta van de virtuele wereld worden beschouwd. Met behulp van virtueel geld worden dagelijks grote deals gesloten, worden vastgoed, kunstwerken, auto’s, waardepapieren aangeschaft. En voor zuiver online vormen van economische activiteiten, zoals het aanschaffen van webhosting of spel in een online casino, zijn geldmiddelen van virtuele betalingssystemen volkomen onmisbaar. Werk met contant geld, cheques, geldovermakingen zou het leven van de bewoners van het Wereldwijde Web serieus kunnen bemoelijken. Virtuele geldmiddelen zijn speciaal voor gebruikers van het web ontworpen, ze maken het mogelijk om binnen enkele ogenblikken een deal te sluiten of een transactie te maken.

Het zijn juist virtuele betalingssystemen, waarmee men in HYIP’s investeert.

We vertellen nu iets uitgebreider over elke van de meest populaire betalingssystemen.


INTGold

Het virtuele betalingssysteem INTGold is in 2002 opgericht. Het bedrijf is geregistreerd in Texas, al haar vertegenwoordigingen bevinden zich op het grondgebied van de Verenigde Staten.

Al het spaargeld, dat op de rekeningen van het systeem INTGold wordt bewaard, wordt gewaarborgd door goud en zilver. Er wordt geen geld voor het onderhoud van een account geheven. Alle transacties worden realtime uitgevoerd, de gebruikers van het systeem hoeven hun tijd niet te verdoen aan het wachten op de beлindiging van de operatie.

Het geld op de rekening storten kan met een rechtstreekse overschrijving van E-Gold, door middel van Western Union en Direct Cash Deposit, via een creditcard of een bankovermaking.

INTGold keert dividenden uit voor de transacties van referals en biedt de gebruikers aan het partnerprogramma voor realistaie van debetkaarten deel te nemen: voor elke verkoop aan een partner wordt een premie ter grootte van vijf dollar op de rekening gestort.

Een nieuwe account bij het virtuele betalingssysteem INTGold aanmaken kan op de website - https://intgold.com

Download PDF

Disclaimer: We are in no way affiliated with any of the investment programs listed on our website. The information presented on our website is based on statistics and personal experience only. Please keep in mind that all HYIPs investments are highly risky. We do not recommend you to invest more than you can afford to lose.
Add Your Site | Link to Us | Currency Exchanges | About Us | Terms & Condition | FAQ | Sitemap | Partners
20997
18626100