ENDEITNLESPTJPCNKRRUPLFR HYIP Rater NewBie? Read Articles    Support  Report an error
logo
|
|
New York Moscow Tokyo
Members: 213901 ,  Today: 2855
Voorwoord
Algemene informatie
Investeren in het internet
HYIP
Ponzi
Betalingssystemen
E-gold
EvoCash
E-Bullion
INTGold
NetPay
GoldMoney
StormPay
Pecunix
Veiligheid bij het werken met virtuele betalingssystemen
Investeringen in HYIP
Hoe de winst gemaakt wordt
Risico's
HYIP: een betrouwbaarheidsanalyse
De eerste belegging maken
Het vervolg van de investeringscampagne
Gouden regels
 
 
 
 
Article

Betalingssystemen

Tegenwoordig horen virtuele geldmiddelen van verschillende betalingsystemen tot algemeen aanvaarde middelen van online-transacties. Het geld van de betalingssystemen E-gold, EvoCash, E-Bullion, INTGold, NetPay, GoldMoney, StormPay, Pecunix kan als de officiлle valuta van de virtuele wereld worden beschouwd. Met behulp van virtueel geld worden dagelijks grote deals gesloten, worden vastgoed, kunstwerken, auto’s, waardepapieren aangeschaft. En voor zuiver online vormen van economische activiteiten, zoals het aanschaffen van webhosting of spel in een online casino, zijn geldmiddelen van virtuele betalingssystemen volkomen onmisbaar. Werk met contant geld, cheques, geldovermakingen zou het leven van de bewoners van het Wereldwijde Web serieus kunnen bemoelijken. Virtuele geldmiddelen zijn speciaal voor gebruikers van het web ontworpen, ze maken het mogelijk om binnen enkele ogenblikken een deal te sluiten of een transactie te maken.

Het zijn juist virtuele betalingssystemen, waarmee men in HYIP’s investeert.

We vertellen nu iets uitgebreider over elke van de meest populaire betalingssystemen.


EvoCash

Het systeem is in 2001 gecreлerd. Ondanks zijn relatief jonge leeftijd, vormt het een waardig alternatief van E-gold. Het bedrijf heeft vertegenwoordigingen in de VS en Europa, maar ze valt onder de jurusdictie van Dominica. Het systeem baseert zich vooral op maximale betrouwbaarheid en extreme veiligheid. Beleggingen en overschrijvingen, die met behulp van het betalingssysteem EvoCash tot stand gebracht worden, zijn zeer goed beveiligd tegen alle pogingen tot ongesancitioneerde toegang.

Het geldmiddel van dit systeem is de evo. Een evo is gelijk aan een USA dollar, maar de koers van de valuta hangt niet af van de schommelingen van de dollarkoers. De overschrijving van een EvoCash-rekening naar een andere is niet onderworpen aan comissie.

Het enige serieuze nadeel van het systeem is de relatief lange termijn van de storting van geldmiddelen. Terwijl bij andere systemen het geld ogenblikkelijk of met een minimaal opounthoud gestort wordt, duurt deze procedure bij het betalingssysteem EvoCash tussen twee uur en een heel etmaal.

U kunt een nieuwe account bij EvoCash aanmaken door de website van het systeem te bezoeken - https://www.evocash.com

Download PDF

Disclaimer: We are in no way affiliated with any of the investment programs listed on our website. The information presented on our website is based on statistics and personal experience only. Please keep in mind that all HYIPs investments are highly risky. We do not recommend you to invest more than you can afford to lose.
Add Your Site | Link to Us | Currency Exchanges | About Us | Terms & Condition | FAQ | Sitemap | Partners
©All Rights Reserved 2008-2024
21001
18626104