ENDEITNLESPTJPCNKRRUPLFR HYIP Rater NewBie? Read Articles    Support  Report an error
logo
|
|
New York Moscow Tokyo
Members: 25719 ,  Today: 0
Voorwoord
Algemene informatie
Investeren in het internet
HYIP
Ponzi
Betalingssystemen
E-gold
EvoCash
E-Bullion
INTGold
NetPay
GoldMoney
StormPay
Pecunix
Veiligheid bij het werken met virtuele betalingssystemen
Investeringen in HYIP
Hoe de winst gemaakt wordt
Risico's
HYIP: een betrouwbaarheidsanalyse
De eerste belegging maken
Het vervolg van de investeringscampagne
Gouden regels
 
 
 
 
Article

Algemene informatie

HYIP

Laten we nu de vraag wat HYIP is en waarmee het gepaard gaat uitgebreider beantwoorden. Lucratieve investeringsprogramma’s komen niet alleen in het net voor. Met deze term worden alle investeringen aangeduid, die meer opbrengen, dan een depositorekening met een standaardopbrengst van 4-5% per jaar.

Er bestaat een groot aantal offline-HYIP’s, ze worden allemaal bestuurd door geregistreerde bedrijven en zorgen voor een stabiel hoge opbrengst. De toetredingsdrempel, oftewel de minimale belegging om aan het project deel te mogen nemen, bedraagt in de regel echter een bedrag van 500000$ tot tientallen miljoenen. Uiteraard is een particuliere investeerder, die niet over aanzienlijke spaarsommen beschikt uitgesloten van deelname aan offline lucratieve investeringsprogramma’s.

Voor gewone burgers blijven online HYIP’s de enige uitkomst. In tegenstelling tot offline-programma’s zijn lucratieve investeringsprojecten in het interenet in het algemeen minimaal transparent. Meestal beschikken de deelnemers over geen enkele gegevens over de organisators ervan, hebben ze geen juridisch adres van het bedrijf. De voornaamste inkomensbronnen van offline HYIP’s zijn spel op de effectenbeurs, handel in vastgoed, investeringen op de valutamarkt FOREX. Online HYIP’s gaan er uitermate zelden over tot het verschafen van reлle informatie over hun commerciлle activiteiten, daarom kunnen hun inkomensbronnen van alles zijn; deze gegevens verifiлren is meestal onmogelijk. Menigmaal wordt de informatie niet geheimgehouden om van de klanten verborgen te worden gehouden, maar met het doel het eigen “know-how” te beschermen. De concurrentie op de HYIP-markt is tamelijk hoog, darom heeft het bedrijf, dat in staat is de meest rationele wijze van beheer over investeringsmiddelen te bieden, de meeste kansen op succes.

De wijze waarop ons bedrijf winst maakt, ligt het dichtst bij methoden, die de meest succesvolle offline-HYIP’s gebruiken. Een deel van de financiлringsmiddelen beleggen we in uitermate betrouwbare financiлle projecten, om daarmee de beleggers tegen verlies van hun kapitaal te verzekeren. Met andere middelen schaffen we risicovolle waardepapieren aan, voor de rekening waarvan het voornaamste deel van de winst komt.

Wat de termijn van de dividenduitkeringen betreft, kunnen alle oniline HYIP’s (verder zullen we ze gewoon HYIP’s noemen) verdeeld worden in dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse. Dagelijkse HYIP’s keren elke dag tussen 1-7% uit; wekelijkse - 7-50% elke week; maandelijkse – 20-200% elke maand.

Het principe van samenwerking met een HYIP is uiterst simpel. U registreert zich bij het systeem, maakt een rekening bij het systeem van internationale internetoverschrijvingen aan en investeert een bepaald bedrag in het project. Vanaf de tweede dag, meteen nadat het belegde geld winst begint op te brengen, worden de afgesproken afbetalingen op uw rekening gestort.

Door al het bovenstaande samen te vatten, krijgen we het volgende schema: de organisators van het programma inzamelen beleggingen bij investeerders, die niet over voldoende geldmiddelen beschikken om aan grote offline lucratieve investeringsschema’s deel te nemen. Vervolgens, door van uitgewerkte schema’s gebruik te maken, investeren ze het kapitaal profijtelijk, en keren een deel van de winst uit aan de beleggers. Eigenlijk is HYIP voor beleggers een van de meest profitabele vormen van wederzijds winstgevende samenwerking. Dankzij accumulatie zorgen geldmiddelen, die eerder van serieuze economische processen uitgesloten waren, voor winst.

Doordachte modellen stellen deelnemers aan HYIP in staat maximaal hoge inkomens te krijgen, het verwerven waarvan op een andere wijze voor een particuliere investeerder onmogelijk is.

Download PDF

Disclaimer: We are in no way affiliated with any of the investment programs listed on our website. The information presented on our website is based on statistics and personal experience only. Please keep in mind that all HYIPs investments are highly risky. We do not recommend you to invest more than you can afford to lose.
Add Your Site | Link to Us | Currency Exchanges | About Us | Terms & Condition | FAQ | Sitemap | Partners
20995
18626098