ENDEITNLESPTJPCNKRRUPLFR HYIP Rater NewBie? Read Articles    Support  Report an error
logo
|
|
New York Moscow Tokyo
Members: 122606 ,  Today: 2631
Voorwoord
Algemene informatie
Investeren in het internet
HYIP
Ponzi
Betalingssystemen
E-gold
EvoCash
E-Bullion
INTGold
NetPay
GoldMoney
StormPay
Pecunix
Veiligheid bij het werken met virtuele betalingssystemen
Investeringen in HYIP
Hoe de winst gemaakt wordt
Risico's
HYIP: een betrouwbaarheidsanalyse
De eerste belegging maken
Het vervolg van de investeringscampagne
Gouden regels
 
 
 
 
Article

Algemene informatie

Investeren in het internet

Er is een enorm aantal mogelijkheden om het kapitaal te beleggen. Men kan het spaargeld op een bankrekening storten, men kan aandelen van een bekend bedrijf aanschaffen, men kan kunstwerken kopen, en ook vastgoed. Zoals echter welbekend is, hebbben veel potentiлle particuliere investeerders niet voldoende kapitaal om het effectief te beleggen: vastgoed, kunstwerken, aandelen van grootbedrijven – dit alles valt buiten hun bereik. De procenten op de bankrekening, die van kleine bedragen komen, zullen echter lachwekkend zijn.

Wat moet een particuliere investeerder dan doen? Van het “grote” spel is hij uitgesloten, kleine beleggingen stellen niets dan hoofdpijn en verloren tijd in het vooruitzicht. Die potentiлle investeerders schieten zogenaamde HYIP’s (High Yield Income Programs, Lucratieve Investeringsprogramma’s) te hulp. Door van speciale internet-services gebruik te maken, investeert u een bepaald bedrag (de investeringsdrempel is in de regel uiterst laag), waarna u procenten van uw beleggingen binnen een afgesproken termijn krijgt. Procenten worden ofwel dagelijks, ofwel wekelijks, ofwel maandelijks uitbetaald. De grootte ervan variлrt van 0,3% tot 3% per dag. De investeerder “maakt” al het belegde binnen een mum van tijd, waarna hij zuivere winst begint te maken.

Zijn HYIP’s profitabel? Ja, absoluut. Een particuliere investeerder heeft praktisch geen mogelijkheiden om een klein bedrag effectief te beleggen en daarvan stabiel een goede opbrengst te verwerven. Een particulier, die niet over voldoende kapitaal, reputatie, serieuze zakenpartners, uitgewerkte schema’s en benodigde relaties beschikt, is praktisch volkomen uitgesloten van serieuze investeringsactiviteiten en “groot” spel op de effectenbeurs. Door aan HYIP deel te nemen krijgt een particuliere investeerder een soort bemiddelaar, die, beschikkend over alle kennis en mogelijkheden, waar de belegger niet over beschikt, in plaats van hem geldmiddelen zal onderbrengen.

Gaat deelnemen aan HYIP’s gepaard met risico? Ja, uiteraard. Zoals elke investeringsactiviteit, zijn lucratieve investeringsprogramma’s een risicovolle onderneming. Niemand zou ooit garantie kunnen geven dat middelen, die door de organisateurs van de HYIP in een of ander project zijn ondergebracht, werkelijk maximale winst zullen opbrengen. Echter, vakkundige specialisten, die lucratieve schema’s uitwerken, stellen zich altijd veilig. Een deel van de middelen wordt besteed aan financiлle projecten met een maximale zekerheid, wat de beleggers op zijn minst het behoud van hun investeringen garandeert.

Download PDF

Disclaimer: We are in no way affiliated with any of the investment programs listed on our website. The information presented on our website is based on statistics and personal experience only. Please keep in mind that all HYIPs investments are highly risky. We do not recommend you to invest more than you can afford to lose.
Add Your Site | Link to Us | Currency Exchanges | About Us | Terms & Condition | FAQ | Sitemap | Partners
©All Rights Reserved 2008-2024
21000
18626103